5 Mayıs 2010 Çarşamba

Doğa İçin Çal


"Doğadan çaldığın yeter. Doğan için çal." sloganıyla yola çıktılar. Küresel ısınma, GDO' lu ürünlerle yaşamak derken birbir elimizden gidenlerin farkına varmamız adına kurulmuş bir agaclar.net projesi. Projeyi kuranlar insanlara en kolay ulaşma yolunuda bulmuş gözüküyorlar. Müzik. Notaların gücüyle, bilinçlendirme aşkıyla yola çıkan bu birbirinden iyi müzisyenler önce "Divane aşık gibi" yi söyleyip, hepimizi hayranlık içerisinde bırakmıştır. Birlikten kuvvet doğdu ki şimdi bu güçle ikinci proje olan "Uzun ince bir yoldayım" ı yayınladılar. Fuat Saka' dan tutun, Gökçe, Murat Evgin, Berk-Öykü, Serkan Çağrı,Sümer Ezgü gibi ünlü isimleri de dinlerken işitmek mümkün. En güzeli de Aşık Veysel' le klibi bitirmeleri. Bu kadar anlattıktan sonra da klibi yazıya eklememek olmaz sanırım.

Not 1: Klibin 02,34 sırası gelen Feride Korkmaz' a da ayrıca hayranlık duyduğumu belirtmek isterim.

Not 2: Ayrıca bu projeye destek olmak isteyen müzisyen arkadaşlarımız varsa http://www.dogaicincal.com adresinden başvuru formlarına ulaşabilirler.


İyi seyirler,





* Emrah ' a da teşekkür etmeyi unutmamam gerekiyor sanırım..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İçimdeki Fısıltılar - 5

 ___ Gölgeli bir güne güneş doğuyordu.  Ben de sabrımın en uçlarında uzunca bir yürüyüş yapıyordum. Öyle ki güneş arkamdan tepemi ve omuzlar...